JKC-filmpjes uit Kopenhagen – deel III

Doemaarduurzaam.nl volgt de Jongeren Kopenhagen Coalitie

De chaos van Bella Centre

Eerste impressie van Kopenhagen

Doemaarduurzaam.nl volgt de Jongeren Kopenhagen Coalitie. Al eerder vond je hun filmpjes op duurzamestudent.nl/kopenhagen, hieronder volgt een derde update!

De Jongeren Kopenhagen Coalitie (JKC) is een samenwerkingsverband van 15 jongerenorganisaties die samen aandacht vragen voor de klimaattop in Kopenhagen. Twintig Nederlandse jongeren mobiseren jongeren om aan de digitale klimaatbeweging op www.kopenhagenactnow.nl deel te nemen en reizen zelf ook af naar Kopenhagen.

Over de auteur

Anjel Punte woont in Utrecht en was tot juli 2014 de hoofdredacteur van Duurzamestudent.nl. Ze heeft de opleiding Journalistiek afgerond en is geïnteresseerd in schrijven, reizen, maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en muziek.
Top