Geen categorie

Stage online community ASN Bank

ASN Bank zoekt per 1 maart een journalistiek en communicatietalent met interesse in duurzaamheid en mensenrechten

Stageduur: minimaal vier maanden (uren in overleg, minimaal 24 uur per week)

Heb jij affiniteit met duurzaamheid? Vind je het leuk om in contact te komen met duurzame start-ups? Heb je een scherpe pen en een kritische blik? Dan ben jij degene die we zoeken om de redactie van Voordewereldvanmorgen.nl (VDWVM) te versterken.

Wat ga je doen?

In deze meeloopstage help je de redactie van Voor de Wereld van Morgen, de online community van de ASN Bank. Je wordt onderdeel van onze redactie. Je doet research naar nieuwe onderwerpen, schrijft blogs, staat in contact met freelancers  en bezoekt evenementen. Ook volg je innovatieve projecten die VDWVM of de ASN Bank steunt en schrijft hierover.  Een opdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit en een scherpe pen als goede communicatieve vaardigheden vragen.

Wat vragen wij?

  • Een HBO- of WO-opleiding (nog studerend) in journalistiek, marketing, communicatie, ontwikkelingsstudies, duurzaamheid of milieu.
  • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
  • Een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
  • Je bent een onderzoeker die zich vastbijt in een onderwerp
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je gelooft in een duurzame samenleving

Wij bieden

Een uitdagende stageplaats bij de ASN Bank en een uitgelezen kans om werkervaring op te doen op het gebied van communicatie en duurzame en maatschappelijke ontwikkelingen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, een stimulerende werkomgeving en gelegenheid om voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je een aantrekkelijke vergoeding.

ASN Bank

Sinds 1960 streeft de ASN Bank naar een rechtvaardige, duurzame samenleving. Ruim honderdvijftig medewerkers maken het mogelijk dat de ASN-klanten bankieren met respect voor het klimaat en de natuur, kwetsbare bevolkingsgroepen en de behoeften van toekomstige generaties. De ASN Bank beheert voor ruim 620.000 klanten een totaalvermogen van circa €11 miljard. De ASN Bank is een succesvolle, zelfstandig opererende dochter van SNS Bank N.V.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan voor 14 februari. Je sollicitatie kun je sturen naar Willard Bouwmeester, medewerker Marketing & Communicatie, willard.bouwmeester@asnbank.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Willard Bouwmeester via 06-230 903 28 of e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *