Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Internationaal Monsanto Tribunaal

14 oktober 2016 @ 09:00 - 16 oktober 2016 @ 18:00

Het Monsanto Tribunaal is een internationaal initiatief van de maatschappelijke samenleving om Monsanto aansprakelijk te stellen voor schendingen van mensenrechten, voor misdaden tegen de mensheid, en voor ecocide. Vooraanstaande rechters zullen getuigenissen horen van slachtoffers, en een adviserende mening geven die de procedures volgt van het Internationale Gerechtshof. Een gelijktijdig Volksvergadering (People’s Assembly) zal de kans geven voor sociale bewegingen om samen te komen en te plannen voor de gewenste toekomst. Het Tribunaal en de People’s Assembly vinden plaats in Den Haag in Nederland tussen 14 en 16 oktober 2016.

Het Monsanto Tribunaal zal live online gestreamd worden, zodat mensen over heel de wereld kunnen kijken en luisteren naar de rechters, advocaten en getuigen. De live stream links zullen binnenkort beschikbaar zijn.

Vanaf vrijdag 14 oktober t/m zondag 16 oktober krijg je hier updates over het Monsanto Tribunaal en de gelijklopende People’s Assembly.

  • Volg ons op Twitter en Facebook voor de laatste hoogtepunten
  • Bekijk de videos van het tribunaal en de People’s Assembly op ons video kanaal (binnenkort beschikbaar)
  • Lees de samenvatting van iedere dag in onze ‘Laatste Nieuws’ categorie

We danken jullie voor het bijdragen aan het succes van dit tribunaal door het nieuws te verspreiden! Toon je steun door hier te tekenen indien je dit nog niet gedaan hebt.

Gegevens

Begin:
14 oktober 2016 @ 09:00
Einde:
16 oktober 2016 @ 18:00
Evenement Tags:
,

Locatie

Institute of Social Studies
Kortenaerkade 12
Den Haag,
+ Google Maps