Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Energy Innovation Talks

16 juni 2017 @ 08:00 - 17:00

De gevestigde orde wil misschien wel naar een duurzamer Nederland, maar nog niet met de benodigde snelheid. Jongeren zien daarentegen juist eindeloze mogelijkheden en weinig obstakels. Waarom zouden we niet de kennis van de gevestigde orde combineren met de frisse blik van jongeren? Dit is precies de hoofdgedachte van de Energy Innovation Talks.

De Topsector Energie daagt de nieuwe generatie uit om innovatieve ideeën te ontwikkelen tijdens de Energy Innovation Talks. Studenten en Young Professionals presenteren deze ideeën tijdens de Werkconferentie van de Topsector Energie. Daarnaast maken deelnemers kans op een gesprek met de minister van Economische Zaken en andere kopstukken uit de Topsector Energie, om zo hun ideeën kenbaar te maken.

Tijdens de Energy Innovation Talks worden de deelnemers optimaal voorbereid en ondersteund bij het ontwikkelen van ideeën en het geven van hun talk. We trappen af op 16 juni met een inspirerende masterclass onder leiding van energie-experts. Daarop volgt een uniek bootcamp weekend, waarbij de deelnemers aan de hand van diverse workshop worden klaargestoomd voor de Werkconferentie Topsector Energie.

Wil jij je als student of Young Professional inzetten voor de energietransitie? Doe dan mee met de Energy Innovation Talks en schrijf je in op de website! Om mee te doen heb je niet per se een achtergrond nodig in energie nodig – enthousiasme voor het onderwerp is het belangrijkst!

Gegevens

Datum:
16 juni 2017
Tijd:
08:00 - 17:00