skip to Main Content

DuurzameStudent.nl is hét online platform over duurzaamheid voor en door studenten. We zijn in 2008 opgericht door Morgen. Op dit moment bestaat ons vaste team uit 18 vrijwilligers die hun gedachten met jou delen over duurzaamheid in het studentenleven, maar we zijn altijd op zoek naar meer redacteuren die mee willen schrijven!

But first things first: wat is duurzaamheid? Het is vrij lastig om duurzaamheid te definiëren, vind je ook niet? Wij vinden dat duurzaamheid in ieder geval gaat over een eerlijke en veilige plek op aarde voor iedereen. Dat betekent dat wij samen schrijven over sociale, economische én ecologische thema’s. Om alle thema’s goed te beslaan zijn we op zoek naar redacteuren met één van de volgende profielen:

Ben jij:

  1. Een student/young professional met een technische achtergrond;
  2. Een student/young professional met een politieke achtergrond;
  3. Een student/young professional met een economische achtergrond;
  4. Gewoon… een student. Truth to be told: op Duurzame Student krijgen de meest random dingen een plekje, dus als jij de normale gang van zaken eens flink wil opschudden met een artikel over een wormenhotel (om maar even iets te noemen), mag dat ook. 

Herken jij je in één van deze vier profielen? En beschik jij over een groen hart én een vlotte pen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur een leuk mailtje naar hoofdredacteur@studentenvoormorgen.nl en we laten weten wat we voor je kunnen doen. In je mailtje lezen we graag wie jij bent, waarom je mee wil schrijven en over welke thema’s je zou willen schrijven.

Inzendingen

Heb je een interessant verhaal te vertellen over duurzaamheid, maar kan of wil je geen vaste redacteur worden? Je kunt ook eenmalig een artikel bijdragen! Stuur een mail met je idee naar hoofdredacteur@studentenvoormorgen.nl.

Back To Top