skip to Main Content

Fair Fashion: naar een eerlijke kledingindustrie

Workshop in Op uitnodiging. cheap jerseys Fair Fashion is een project van de Schone Kleren Kampagne dat studenten in Welkom het mode-onderwijs helpt cheap nba jerseys Corporate Social Responsibility in de praktijk te brengen. Upgrade your ethical fashion skills!

Instelling: Schone Kleren Kampagne, Amsterdam
Periode: doorlopend

Voor wie:
Studenten in het mode-onderwijs cheap jerseys / studenten met wholesale nfl jerseys interesse in de kledingindustrie en Corporate Social Responsibility.

Beschrijving:
Fair Fashion: naar een eerlijke kledingindustrie is een project van de Schone of Kleren Kampagne dat studenten en docenten op modevakscholen helpt CSR in de praktijk te brengen. We geven workshops, organiseren events, stellen lesmateriaal samen en adviseren docenten op welke manier zij thema’s als duurzaamheid, verantwoordelijkheid en ethiek in hun lessen kunnen integreren. In al deze activiteiten proberen we studenten, docenten en mensen uit het werkveld, zowel vanuit het bedrijfsleven als vakbonden en maatschappelijke organisaties, bij elkaar cheap nfl jerseys te brengen. Door het uitwisselen van ‘best practices’ worden studenten, als toekomstige beslissers, geïnspireerd ??????? en gemotiveerd om de kledingindustrie eerlijker te maken.

Website:
www.fairfashion.org

Contactgegevens:
Fair Fashion, t.a.v. Geert-Jan Davelaar geertjan[at]fairfashion.org 020-4122785

Back To Top