skip to Main Content

Masterclass Verantwoord Ondernemen

Keuzevak in Nijmegen. Altijd al ondernemer willen worden? Een bedrijf opzetten op het snijvlak van innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap. Dan is dit je kans. Met een groep gelijkstemden werk je aan het verkennen en uitwerken van jouw ideeen. Een unieke kans. Grijp die!

Instelling: Nijmegen School of Management – Radboud Universiteit Nijmegen
Periode: Tweede semester 2008-2009 – start februari 2009

Voor wie:
Studenten WO en HBO. Deelnemers van de RU, HAN en Hogeschool Artez hebben een aantal gereserveerde plaatsen. Daarnaast is er ruimte voor studenten van andere HBO’s of universiteiten.

Studenten van andere universiteiten en/of HBO’s dan RU, HAN of Artez wordt een cursusbijdrage gevraagd.

Instroom eisen: tenminste een Bachelor HBO of WO met voorkeur voor studierichtingen als organisatie- en bedrijfkunde, management, EC e.d..

Beschrijving:
In het kader van het Gelderland Onderneemt (GO!) Project komt de Nijmegen School of Management (NSM) van d Radboud Universiteit Nijmegen met een Masterclass Verantwoord Ondernemen.

Deze 7,5 ECTS Masterclass helpt je om systematisch te werken aan jouw ideeen over een eigen onderneming op het snijvlak van innovatie en duurzaamheid. Naast

theorie komt vooral heel veel praktijk aan bod.

Studenten die de idee hebben om een eigen bedrijf te beginnen – of daar al voorzichtig mee gestart zijn – zijn van harte welkom. Je kunt deze cursus ook gebruiken om na te gaan of je echt een eigen bedrijf wilt starten.

Quote:
“Een eigen bedrijf starten rond innovatie en duurzaam ondernemen? Wie wil dat niet.”

Website:
www.mvoscripties.nl, http://www.gelderland-onderneemt.nl/sites/go/

Contactgegevens:
Dr. J.Jonker, Nijmegen School of Management, Radboud Universiteit Nijmegen, Potbus 9108, 6500 HK Nijmegen, em: janjonker[at]wxs.nl, NOTA BENE: MELD JE ZO SPOEDIG MOGELIJK AAN. HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT!

Back To Top