skip to Main Content

Onderzoeksproject Energietechniek/Duurzame techno

Minor in Rijswijk. Onderzoeksproject over werktuigbouwkundige energie-installaties met aandacht voor duurzaamheidscriteria.

Instelling: Haagse Hogeschool, Academie voor engineering, opleiding Werktuigbouwkunde
Periode: Eerste en tweede semester

Voor wie:
Werktuigbouwkunde studenten die major hebben afgerond

Beschrijving:
Ter afronding van de lessen in het vakgebied energietechniek wordt aandacht besteed aan basiskennis en oplossingsmogelijkheden met betrekking tot duurzame ontwikkeling in het algemeen. Daarnaast wordt de inzet van (energie)technologie bij duurzame ontwikkeling bestudeerd. Dit ondersteunt het inzicht in de wijze waarop de afgestudeerde HTS-ingenieur in de beroepsuitoefening een bijdrage kan leveren aan duurzame ontwikkeling.

In dit project wordt een praktisch energietechnisch onderzoek uitgevoerd. Het resultaat van dit onderzoeksproject moet bijdragen aan de kennis binnen de THR op het gebied van energietechniek. De onderzoeksresultaten worden in de vorm van een rapport geborgd.

Quote:
De studenten kunnen zelf een voorstel indienen voor een onderzoeksvraag.

Website:
http://portal.hhs.nl

Contactgegevens:
Ing. Fred Zoller, f.c.m.zoller[at]hhs.nl, 0703401598

Back To Top