skip to Main Content

Tivolishop

Project in Tilburg.

Instelling: Academy for Leisure, NHTV internationale Hogeschool Breda
Periode: Juni-juli

Voor wie:
Alle studenten Academy for leisure

Beschrijving:
Colin heeft de afgelopen maanden in samenwerking met Imanginheroes zich ingezet voor meer naamsbekendheid voor de Tivolishop.

De Tivolishop maakt deel uit van Vincentius in Udenhout. Vincentius verleent diensten op het gebied van wonen en werken aan mensen met een verstandelijke beperking. Vincentius vindt het belangrijk dat zij de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen, zeker als zoiets plaatsvindt in de normale samenleving. De Tivolishop biedt unieke kansen om dit streven te realiseren.

In de Tivolishop worden onder andere schilderijen en kunstzinnige wenskaarten gemaakt en verkocht. Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de kunstuitleen, zowel door bedrijven als door particulieren. Het eigen assortiment wordt aangevuld met diverse producten die elders, eveneens door mensen met een verstandelijke beperking, worden gemaakt.

De Tivolishop is net als Colin gevestigd in het Veemarktkwartier in Tilburg.

Omdat de Tivolishop niet commercieel is ingesteld, kunnen zij moeilijk communiceren naar het grote publiek en hebben daardoor weinig loop in de winkel. Ze hebben weinig naamsbekendheid, oftewel zij hadden weinig naamsbekendheid.

Om meer naamsbekendheid te creëren hebben de Imaginheroes een evenement georganiseerd in samenwerking met de Tivolishop. Tevens zijn er verschillende speciale exposeerplaatsen gevonden, waarbij producten van de Tivolishop tentoongesteld staan. Daarbij ligt bij het product de verwijzing naar de Tivolishop door postkaarten met waarop hetzelfde product is afgedrukt.

Quote:
Er was veel belangstelling, samen met de cliënten heeft iedereen onder het genot van een hapje, drankje en muziekje een leuke dag gehad, met een prachtig resultaat!

Website:
http://www.colin.nl/website/modules/mdl_artikelen.php?action=show&id=700&referer=1 en www.academyforleisure.nl

Contactgegevens:
Peter van der Aalst, aalst.p[at]nhtv.nl, 076-5332911

Back To Top