skip to Main Content

Boekrecensie: Veggie in Pumps

Tips & info voor een ecofaboulous leven

Dit boek staat voor één ding: ecofaboulous. Aan de hand van handige informatie, vrolijke plaatjes en praktische tips wordt je wegwijs gemaakt in de wereld van ‘ecofaboulous leven’. Het boek bespreekt alle aspecten die je maar kan wensen: shoppen, beauty, eten, reizen en wonen. Behalve achtergrondinformatie staan er voor alle deelonderwerpen ook fijne (internet)adressen in. Voordeel van het boek is dat een breed spectrum beslaat. Maar omdat gekozen is veel gebieden te behandelen, wordt minder de diepte in gegaan. Het boek is prettig leesbaar, heeft een strakke opbouw en oogt heel mooi. Leuk om zelf te lezen maar ook een goed idee als cadeau!

Auteur: L. Kreischer en M. van der Lande
Prijs: 17,95
ISN nummer: 9047200462

Back To Top