skip to Main Content

Groene energie in je studentenhuis

Overtuig je huisbaas en ontvang een gadgetbox met veel chocola

In een gemiddeld studentenhuis staat de energieslurpende vijfdehands-tv 24/7aan, de laptop snort de hele nacht en het avondeten komt standaard uit een bakkie van de AH, opgewarmd in de magnetron. Aardig wat Wattjes die er doorheen gaan per dag. Energievermindering lijkt je een goed idee voor je Crib.

Maar jij als groene student hebt al eens eerder een ware revolutie ontketend door je medebewoners over te halen glas en papier te scheiden. Bovendien heeft je Pa overal spaarlampen ingedraaid. Een tweede ronde groen bewust zien je medebewoners niet zo zitten, want: “minder tv en films kijken?”,”Ben je gek ofzo?!”

Tijd om ’t over een andere boeg te gooien, niet minder energie, maar dan op zijn minst groene energie. Maar daarvoor moet je naar de huisbaas. Gelukkig sta je niet alleen, want de Groninger studentenbond heeft een formulier gemaakt dat je alleen nog maar hoeft te ondertekenen en opsturen naar de huisbaas. Dit formulier kun je hier downloaden. Oh ja, je krijgt ook nog een doos chocolade mee!

 

Back To Top