skip to Main Content

Be More: de kracht van mensen

Wil je je stage op een bijzondere manier invullen? In Nederland bij een ontwikkelingsorganisatie, of bij één van onze projecten in Afrika? Dat kan via Be More.

Soorten projecten
Meer van de wereld zien en je nuttig maken? Via Be More kun je als vrijwilliger al vanaf vier weken aan de slag in een ontwikkelingsland. Je werkt nauw samen met onze projecten in Uganda en Zuid-Afrika en maakt zo zelf echt een verschil.

Wij bieden je kleinschalige projecten, voor en door de lokale bevolking. In kindertehuizen, in het onderwijs, in de medische zorg of in de community. Je wordt hierbij door ons goed begeleid, in Nederland en ter plaatse. Vrijwilligerswerk bij diverse kleinschalige projecten in zowel Zuid-Afrika als Uganda.

Hoe & Wat

Be More is voor jou als je wilt werken aan een wereld waarin mensen betrokken zijn bij het leven van anderen en bereid zijn om te helpen, op wat voor manier dan ook. Dit kan als vrijwilliger, maar ook door een   project te steunen met een donatie. Weeskinderen opvangen, aids-patiënten verzorgen, straatkinderen voorzien in hun eerste levensbehoeften, workshops geven, het zijn slechts enkele voorbeelden van het werk dat Be More ondersteunt.

Doelgroep
Voor professionals die toe zijn aan een onderbreking van hun carrière, voor studenten die even wat anders willen, voor scholieren in het basis- of voortgezet onderwijs, voor pas afgestudeerden die nog niet aan een baan beginnen, voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen… en voor jou?

Wil je je stage op een bijzondere manier invullen? In Nederland bij een ontwikkelingsorganisatie, of bij één van onze projecten in Afrika? Dat kan via Be More. Niet alleen hebben veel van onze projecten regelmatig een stageplek, ook in Nederland kun je als stagair aan de slag.

Openstaande vacatures
Be More is altijd op zoek naar mensen die als vrijwilliger aan de slag willen gaan in Zuid-Afrika of Uganda. Meer informatie hierover op www.be-more.nl of info@be-more.nl.

Contactgegevens
Postbus 1300
6501 BH Nijmegen
T:    024 3602 4849
E:    info@be-more.nl
W:    www.be-more.nl
        www.be-more.nl/stage

Back To Top