skip to Main Content

IDEM

Platform van vernieuwende initiatieven

Soorten projecten
Presentaties, trainingen, conferenties, workshops, initiatiefbegeleiding, vrijwilligerswerkkampen.

Hoe en Wat?
Idem – Identity through Initiative is een organisatie gebaseerd op de kwaliteiten van jongeren. Als een internationaal netwerk van persoonlijke contacten wil Idem een platform zijn voor jonge mensen waar zij hun vernieuwende initiatieven kunnen ontwikkelen om zo bij te dragen aan hun maatschappij. Idem is sinds 2004 actief in verschillende landen en sinds 2008  heeft zij in Nederland ook een stevige basis gekregen.

Doelgroep

Studenten, scholieren, jongeren, “tussenjaar”-genieters, (ex-)vrijwilligers.

Openstaande vacatures
Geen vaste stage, in overleg een afstudeeronderzoek, en in ieder geval vrijwilligersvacatures voor de voorbereiding van een internationale jongerenconferentie in Zuid-Afrika. Meer informatie via pieter@idem-network.org

Contactgegevens:
T: +31 (0)625256321
E: nederland@idem-network.org
W: www.idem-network.org

Back To Top