skip to Main Content

JOHO

Internationale centra voor stage en werken

 

Soorten projecten:
Jaarlijks nemen vele studenten, met gebruikmaking van het JoHo netwerk, deel aan projecten wereldwijd. In het kader van bijvoorbeeld stage, afstudeerproject of werkervaringplek biedt men tijdelijke ondersteuning ter plaatse en vergaart en deelt men kennis & vaardigheden. Terug in Nederland wordt men actief gestimuleerd de projecthulp voort te zetten middels het genereren van extra aandacht, het betrekken van het bedrijfsleven, aanvullende kennisuitwisseling, het interesseren van nieuwe studenten of bijvoorbeeld fundraising.

 

Hoe en Wat?

JoHo heeft tot doel om wereldwijd centra te vormen waar je alles onder één dak kunt vinden op het gebied van internationale samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en reizen. Het stimuleren en faciliteren van internationale contacten en het delen en overdragen van kennis staan hierbij centraal. JoHo biedt daarbij, als platform in Nederland, alles onder één dak voor hulp, project, cursus, reis, verblijf, baan en verzekering in binnen- en buitenland.

 

Doelgroep:

JoHo richt zich voornamelijk op de jonge en / of ondernemende mens: scholieren, studenten, vrijwilligers, afgestudeerde young professionals, expats en ondernemende en betrokken reizigers van alle leeftijden.

 

Openstaande vacatures:

Jongeren en studenten vinden stages, afstudeeropdrachten, werkervaringsplekken en vele vrijwilligersprojecten:

           bij de JoHo Internationale Samenwerkingscenters in Nederland

           bij de JoHo Centers en partners in het buitenland

           in het wereldwijde netwerk van JoHo & JoHo partners

Studenten met een interesse in Duurzame Ontwikkeling kunnen tevens actief participeren in de Wereldstudiebank. Wereldstudiebank heeft als doel het creëren van een wereldwijde community voor (gratis) kennisuitwisseling. Via het bieden van gratis onderwijs via internet aan kansarme jongeren in minder ontwikkelde landen en het ontwikkelen nieuwe / effectieve les- en leermethoden, wordt de toegang tot (hoger) onderwijs vergroot. Meer info op www.worldstudybank.org.

Contactgegevens: 

Stille Rijn 8

2312 DE Leiden

T:         071-5131357

E:         info@joho.nl

W:        www.joho.nl / www.studentenzondergrenzen.nl

Back To Top