skip to Main Content

Enviu

Innovators in sustainability

Soorten projecten

– WOW! Projecten: innovatieve projecten die jongeren inspireren op het gebied van duurzaam ondernemerschap. Enviu richt zich op ideeën die innovatief zijn, een duurzame oplossing voor een milieu of sociaal probleem, een business case hebben, schaalbaar zijn en uitdagend voor jongeren om mee te gaan doen.

– Facilitatie projecten: Ondersteunen van jonge, startende ondernemers van idee naar duurzame business start-up. Dit doen we met een team van professionele business developers en een internationaal netwerk van jonge professionals, studenten, creatieven en ondernemers die hun tijd en expertise vrijwillig inzetten in de Enviu projecten.

 

Hoe en Wat?

Enviu – innovators in sustainability – is een internationale netwerk organisatie voor en door jongeren. Wij ondersteunen duurzame business start-ups gericht op innovatieve oplossingen voor milieu en sociale vraagstukken. Enviu heeft een internationaal netwerk van jonge ondernemers, young professionals en studenten die als vrijwilliger hun kennis en ervaring delen in de verschillende projecten. Voor meer info: www.enviu.org. Voor meer info over onze projecten: www.sustainabledanceclub.com en www.hybridtuktuk.com

 

Doelgroep

Jonge, ondernemende mensen: studenten, jonge professionals, creatieven en startende ondernemers, tussen de 21 en 35 jaar, primair met een bedrijfskundige of economische achtergrond.

 

Openstaande vacatures

Enviu is altijd op zoek naar enthousiaste studenten die via hun studie of in hun vrije tijd actief willen worden en op zoek zijn naar een leerzame praktijkervaring. Op onze website www.enviu.org vind je de huidige stagemogelijkheden, afstudeeropdrachten en vrijwilligers activiteiten. Met name voor de zomer zijn we nog op zoek naar studenten voor het organiseren van evenementen, communicatie studenten, algemene office management ondersteuning en technische experts voor het Hybrid Tuktuk project. Interesse? Neem contact op met Josine Janssen, josine@enviu.org of bel naar 010-2887970.

Contactgegevens:
Pannekoekstraat 100

3011 LL  Rotterdam

T:         010-2887970

E:         info@enviu.org

W:        www.enviu.org

 

 

Back To Top