skip to Main Content

ICA

Trainingen en matchen

Soorten projecten

Ontwikkelingswerk voor mensen die duurzaamheid belangrijk vinden. ICA Nederland weet voor elke vrijwilliger een passend project te vinden, waar ook ter wereld. Van Engelse les, tot een serieuze bijdrage aan microkredieten.

 

Hoe en Wat?

ICA Nederland geeft je een training mee, zodat je goed voorbereid bent op je werk in het ontwikkelingsland. We leren je onder andere hoe je de lokale bevolking kan betrekken bij je projecten. Dat bevordert de Duurzaamheid van je project. De voorbereiding start in juni en eindigt in september. Iedereen die zich voor ICA Nederland inzet, doet dat als vrijwilliger. Zo blijven de kosten laag en hebben we alleen gemotiveerde medewerkers. ICA kan ook voor jou een inhoudelijk interessante uitzending vinden !

 

Doelgroep

Iedereen van 21 of ouder, die een half jaar of langer weg wil naar een ontwikkelingsland

Contactgegevens:
Minahassastraat 1

1094 RS  Amsterdam

T:         020-468 5042

E:         info@icanederland.nl

W:        www.icanederland.nl

 

Back To Top