skip to Main Content

IJU

Aanbod van vrijwilligerswerk

Soorten projecten
Verschillende vrijwilligersprojecten bij lokale organisaties. Projecten verschillen per land, bijvoorbeeld straatkinderenopvang, weeshuis, werken met verstandelijk gehandicapten en plattelandsontwikkelingsprojecten.

Hoe en Wat?
De IJU is een non-profit organisatie voor mensen die een half jaar tot een jaar vrijwilligerswerk willen doen het buitenland. Dit is een ideale manier om kennis te maken met een ander deel van de wereld. De IJU wordt gerund door vrijwilligers die zelf ook een jaar weg zijn geweest met de IJU. Voor vertrek zijn er 4 voorbereidingsweekenden in Nederland zodat je goed voorbereid vertrekt, en als je terug komt is er een terugkomweekend om je ervaringen te delen met de andere uitwisselaars.

Doelgroep
Jongeren en mensen die zich nog jong voelen van minimaal 18 jaar

Openstaande vacatures
De IJU heeft vrijwilligerswerk voor een half jaar tot een jaar in Ghana, de Filippijnen en India. In overleg is een stage ook mogelijk. De projecten en mogelijkheden verschillen per land.

Contactgegevens:
Stichting Internationale Jongerenuitwisseling
Govert Flinckstraat 365-1
1074 CD Amsterdam
T: –
E: info@iju.nl
W: www.iju.nl

Back To Top