skip to Main Content

Stichting Commundo

Drieweekse reizen met vrijwilligerswerk

Soorten projecten

Diverse projecten in Suriname, Guatemala, Zuid Afrika, Thailand, Sri Lanka en Roemenië, waaronder:  helpen in kindercrèches, Engelse les geven, community projecten, helpen in bejaardencentrum, diverse bouwprojecten (huisjes bouwen, kindertehuis opknappen), diverse natuurprojecten (olifanten verzorgen, jungle dierenopvang met apen en vogels, wilde dierenopvang met cheeta’s, lynxen, vogels).

 

Hoe en Wat?

Stichting Commundo is een ideële reisorganisatie die 3-weekse reizen aanbiedt, waarbij reizen en vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden gecombineerd worden. De groepsreis bestaat uit twee weken vrijwilligerswerk en 1 week een rondreis. De projecten variëren van het meehelpen in een kinderdagverblijf tot het verzorgen van bedreigde dieren en het bouwen van een huis. Een avontuurlijke reis maken naar een ver land en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het land en de lokale bevolking.

 

Doelgroep

Iedereen van 18 tot 79 jaar die vrijwilligerswerk wil doen in het buitenland. Geen specifieke kennis of ervaring nodig.

 

Openstaande vacatures

Er zijn stages voor een half jaar beschikbaar. Het betreft een meeloop stage en geen onderzoeksstage. Vrijwilligers zijn altijd welkom, met name mensen die zich willen inzetten om onze naamsbekendheid te vergroten.

Contactgegevens:
Stationsplein 325

3818 LE Amersfoort

T:   033-462 1233

E:   info@commundo.nl

W:  www.commundo.nl

 

Back To Top