skip to Main Content

Naast je studie op zoek naar verdieping?

Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden (SOL)

Debatten, networklounges, workshops, studiereizen en werkbezoeken.

SOL is een vereniging voor en door studenten. Het werkt aan kennisverbreding over ontwikkelingsamenwerking en geeft je de kans om op een laagdrempelige manier je kennis over ontwikkelingssamenwerking te vergroten, te netwerken en relevante vaardigheden op te doen. Studenten die verdieping zoeken kunnen bij SOL terecht voor verschillende lezingen, debatten, congressen en filmavonden. Als je direct aan de slag wil, kun je deelnemen aan workshops, netwerklounges, werkbezoeken en studiereizen. Tenslotte helpt SOL je op weg in het vinden van stages, vrijwilligersplekken en banen binnen de ontwikkelingssector.

Contactgegevens
SOL
Postbus 439
2300 AK Leiden
E: k.schut@soleiden.nl
T: 0616171709
W: www.soleiden.nl

Back To Top