skip to Main Content

DuurzameStagebank.nl

Op zoek naar een boeiende stage?

Soorten projecten
Stages.

Hoe & Wat

Duurzame Stagebank is dé stagebank voor studenten en het bedrijfsleven op het gebied van duurzaamheid! Hier vind jij je stageplaats waar je naast je studiepunten extra rendement behaalt door een bijdrage te leveren aan de samenleving.
Na het succes van de Duurzame Vacaturebank en de steeds groter wordende vraag naar duurzame stages die DHO (Stichting Duurzaam Hoger Onderwijs) jaarlijks binnen krijgt hebben beiden  www.duurzamestagebank.nl opgericht.

Doelgroep
Studenten die naast het behalen van studiepunten een bijdrage willen leveren aan de samenleving. Organisaties die stageplaatsen aanbieden welke bijdragen aan een betere samenleving.

Contactgegevens
Postbus 494
2800 AL
Gouda
E: info@duurzamevacaturebank.nl
T: 0182 670 748
W: www.duurzamestagebank.nl

Back To Top