skip to Main Content

Projects Abroad

Vrijwilligerswerk en stages in 26 landen wereldwijd

Voor wie altijd al graag voor korte of langere tijd in het buitenland heeft willen werken biedt Projects Abroad een keuze uit verschillende vrijwilligersprojecten in 26 landen wereldwijd. Van Argentinië tot Zuid-Afrika, en nog 24 landen daar tussen in. Al onze vrijwilligersprojecten kunnen, in overleg met jou, je onderwijsinstelling en onze lokale partners, gebruikt worden als stage.

Project op maat
Of je nou oud bent of jong, in je eentje, met zijn tweeën of met het hele gezin, Projects Abroad biedt elke vrijwilliger een avontuur op maat. Voor een tussenjaar, stage of bijzondere vakantie, iedereen vanaf 16 jaar is meer dan welkom op een van onze projecten. Al vanaf twee weken vinden wij jouw bijdrage waardevol en belangrijk. Onze lokale partners vinden het ontzettend fijn en bijzonder wanneer jij de tijd neemt om liefde een aandacht te schenken aan kinderen in weeshuizen, het lokale voetbalteam traint of meehelpt met het beschermen van de natuurlijke rijkdommen van een land. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden.

Begeleiding
Vrijwilligerswerk met Projects Abroad betekent goed voorbereid op reis en gedegen en gezellige begeleiding voor, tijdens en na je reis. Op elk van onze bestemmingen is een Projects Abroad kantoor dat altijd klaar staat om jou te begeleiden en te helpen tijdens je werkzaamheden. Maar ze zeggen ook geen nee tegen een drankje op zijn tijd!

Vergoeding voor vrijwilligerswerk en stage
Wij vinden het enorm belangrijk dat jij tijdens je verblijf in het buitenland een ervaring opdoet om nooit meer te vergeten. Maar minstens zo belangrijk vinden wij het dat onze vrijwilligers een investering leveren aan de plaatselijke gemeenschap. Omdat het niet de bedoeling is dat de projecten waarmee Projects Abroad werkt en de gastgezinnen waarbij wij vrijwilligers plaatsen opdraaien voor de kosten van jouw reis vragen wij een vergoeding voor jouw vrijwilligerswerk of stage. Klinkt raar, maar zo investeert Projects Abroad in de lokale gemeenschappen en de mensen voor wie jij je zo graag in wil zetten.

Contact
Wil jij de spannende maar ook enorm leuke uitdaging aangaan om een tijdje in het buitenland te werken? Met Projects Abroad ga jij op een veilige, vertrouwde manier het avontuur tegemoet. Kijk eens op onze website voor meer informatie over onze verschillende projecten en bestemmingen, en schrijf je in voor onze volgende informatiedag. Je mag ook altijd bellen of mailen voor meer informatie.

Contactgegevens
E: info@projects-abroad.nl
T: 078-6131356 
W: www.projects-abroad.nl

Back To Top