skip to Main Content

Stichting Solrisa

Vrijwilligerswerk, stage of onderzoek doen in Rio de Janeiro?

Soorten projecten
Straatkinderen, theater, circus, lichamelijk gehandicapten, educatie, culturele activiteiten.

Hoe & Wat
Stichting SOLRISA werkt nauw samen met ontwikkelingsprojecten in Rio de Janeiro en opent deuren voor geïnteresseerden om een positieve bijdrage te leveren door middel van vrijwilligerswerk, stage, onderzoek of afstudeeropdracht. Onze programma’s zijn ontworpen om interculturele uitwisseling te promoten en bij te dragen aan de ontwikkeling van (straat)kinderen en jongeren uit lage lonen gemeenschappen. Op deze manier helpen wij met de groei en begeleiding van de duurzame ontwikkeling van projecten en promoten wij respect en bewustwording.

Doelgroep
Jongeren en studenten

Openstaande vacatures
Wij zoeken een vrijwillig(st)er (21+) die ons kan helpen met het runnen van het hostal in Rio de Janeiro, waar de meeste van onze vrijwilligers verblijven. Wij zijn op zoek naar een enthousiast, verantwoordelijk, communicatief, sociaal en zelfstandig persoon. Iemand die Engels spreekt en schrijft en een basiskennis van het Portugees heeft (of bereid is om de taal te leren).
Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen: info@solrisa.org
 
Gaat je voorkeur uit naar vrijwilligerswerk in een sociaal project, neem dan ook contact met ons op.

Contactgegevens
Hegdambroek 1732, 6546 VZ  NIJMEGEN
E: jeannette@solrisa.org
W: www.solrisa.org

Back To Top