skip to Main Content

Green guide to Amsterdam

Sustainable shopping and barhopping

Voor een uitwisseling van AEGEE in Amsterdam heeft studentennetwerk Morgen de Green Guide to Amsterdam gemaakt. Handig als je internationale vrienden op bezoek krijgt, of voor jezelf voor een dagje shoppen of om de stad beter te leren kennen.

Het gidsje biedt veel verschillende adressen en ook een voorbeeldroute. Deze leidt je onder andere langs Nukuhiva (met trendy fair trade kleren en kado’s), de Boerenmarkt (voor de verse producten), het Waterlooplein (beroemd om zijn fantastische aanbod in tweedehands) en brouwerij ’t IJ (waar je lokale Amsterdamse bieren kunt proeven).

Je kan het boekje hier downloaden of hieronder online doorbladeren.

 

Heb je meer tips? Laat ze achter als reactie!
De Green Guide to Amsterdam is in januari 2008 samengesteld door Morgen (voorheen LHUMP) met hulp van JMA.

 

Back To Top