skip to Main Content

Re-design & re-use

Studio Hergebruik brengt het in de praktijk

Re-design? Re-Use? Bij Studio Hergebruik aan de Coolsingel in Rotterdam draait alles om deze termen. Van producten als een ‘melketui’ of ‘krantoffels’ tot stijlvolle lampen gemaakt van lege flessen. De Studio bewijst dat recyclen hip is! 

Naast een expositieruimte voor ontwerpers, vormgevers en kunstenaars is Studio Hergebrbuik ook een winkel, workshopruimte en documentatie-centrum.

De workshops die aangeboden worden variëren van ‘hergedichten’ waarbij je aan de slag gaat met afgedankte gedichten tot ‘ontdekken met papier’ waar je ontdekt dat afgekeurde posters, uitgelezen boeken nog heel functioneel kunnen zijn.

Neem ook eens een kijkje op de website voor de nieuwste tentoonstellingen en producten: http://studiohergebruik.nl/

Foto: Flickr.com

Back To Top