skip to Main Content

StoereVrouwen

Shopadvies van modieus leger organisatie

Verbeter de wereld, ga winkelen, koop duurzaam! Dat is het motto van StoereVrouwen. Jonge vrouwen zijn belangrijker dan ooit. Zij willen genieten van het leven…maar tegelijkertijd willen ze rekening houden met de natuur, mensen en dieren. En dat doen ze … door te winkelen! Wereldverbeterend winkelen! De manier waarop zij zich kleden, zich opmaken, eten en drinken, het huishouden doen, met vakantie gaan en elkaar cadeaus geven maakt een verschil in de wereld.

Het project StoereVrouwen verenigt jonge vrouwen (17-35 jaar) in de wens om wereldverbeterend te winkelen. StoereVrouwen gaan samen aan de slag om hun koopgedrag te veranderen, ondersteunen elkaars geweten en wisselen (online) tips en informatie uit. Ze organiseren duurzame events, zoals de Biologische Wijnproeverij en de Biologische Tapaswedstrijd. Een aantal keer per jaar verzamelen de StoereVrouwen zich in een Koopleger om samen op zoek te gaan naar goede, lekkere en eerlijke producten. Op deze ludieke manier komen ze in actie om het bedrijfsleven te bewegen meer producten aan te bieden die op alle mogelijke manieren goed en eerlijk zijn.

En zeker niet alleen bedrijven moeten eraan geloven. Ook de nietsvermoedende festivalbezoeker kan geconfronteerd worden met zijn niet zo duurzame gedragingen. StoereVrouwen geven Shoptherapie op verschillende festivals. Op de sofa van de befaamde Dr. Green worden vele koopzieltjes gekneed, worden shopvraagstukken besproken en ‘gedragsproblemen’ opgelost met duurzame tips.

Geïnteresseerd? Kijk eens op: www.stoerevrouwen.nl

Back To Top