skip to Main Content

MVOscripties.nl

Database van MVO scripties

De site MVOscripties bestaat sinds 2007. Het is een gratis site rond duurzaam en verantwoord ondernemen voor studenten HBO en WO uit Nederland en Belgie. Ontstaan om studenten te helpen bij hun studie – heel praktisch. Door voorbeelden te geven van presentaties, werkstukken en scripties. Door bronnen op een rijtje te zetten en links te geven. Door gratis boeken te vertrekken en nog veel meer. Inmiddels zijn er ruim 600 documenten die je gratis kunt raadplegen en waar er elke dag bijkomen. Ondertussen hebben we 100.000 bezoekers gehad en zo’n 6.000 geregistreerde gebruikers. Dat is een voorlopig heel mooi resultaat. Zo is een studenten-community ontstaan rond MVO en DO. Daar aan deelnemen is meer dan gewoon ouw werk een bijdrage leveren die er toe doet. Want uiteindelijk is na het gebruik van wat wij aanreiken het enige wat we van je vragen: eigen werk uploaden. Dan gaat het niet verloren en kunnen andere het ook lezen en benutten. In 2009 gaan we dus gewoon door met onze activiteiten, prijzen en een nieuw keuzevak.

Kijk verder op: www.mvoscripties.nl

Back To Top