skip to Main Content

Online shoppen

Winkelen vanuit je luie stoel

Online winkelen. Geen rijen voor de pashokjes of kassa, geen stromende regen buiten en klamme winkels binnen. Heerlijk warm en droog vanuit je eigen huis wat nieuwe kledingstukken uitzoeken. Wat is er leuker dan dat? Duurzaam winkelen vanuit je luie stoel natuurlijk! Hiermee doe je niet alleen jezelf maar ook een ander een plezier. Zonder schuldgevoel kopen wat je wilt.

Als je op internet op zoek gaat naar duurzame of biologische kleding kom je van alles tegen. Helaas is niet alles even geschikt. De ene site is heel mooi maar uit Amerika dus erg prijzig. De ander is een Nederlandse site maar verkoopt alleen maar kleding uit het jaar 0. Om teleurstelling te voorkomen volgt hier een kleine samenvatting van internetsites waar je wél succes kan boeken.

watMooi
www.watmooi.nl

watMooi heeft erg leuke, hippe, duurzame kleding, sieraden en accessoires voor vrouwen. Zelf voor verantwoorde sokken en ondergoed kun je op deze site terecht. De prijsklasse varieert van goede koopjes (op de sale pagina) tot hoog geprijsde luxe (een design jurk voor 390 euro).

 

Gubba
www.gubba.nl

Deze website heeft behalve veel informatie over ‘het nieuwe genieten’ ook een webshop. Met spullen voor in het huis, cadeautips, verzorging, kleding en meer.

 

Lotika
www.lotika.nl

Schoenen, T-shirts, een voetbal? Voor al deze spullen (en meer) ben je bij Lotika aan het goede adres. Het aanbod is erg gevarieerd, hip en van goede kwaliteit. Helaas is de site nog niet heel uitgebreid. Des al niet te min een echte aanrader.

 

Hema online
www.hema.nl

Bij de online shop van de Hema kun je heel wat biologische producten vinden. Van ondergoed tot badmatten, van shirts tot beddengoed. Naast biologische producten heeft de Hema ook een actie lopen genaamd Return to sender. Om op hun eigen manier eerlijke handel te stimuleren. In deze collectie zitten onder andere mokken, kussens en sjaals.

 

Brennels
www.brennels.nl


Een beetje prijzig maar wel ontzettend mooi zijn de brandnetelproducten van Brennels. Is je portemonnee niet zo gevuld als je zou willen? Geen probleem, op de sale afdeling zijn er kortingen tot 70%! Zowel mannen als vrouwen kunnen op deze site terecht voor kleding en accessoires.

Nog veel meer…
Vind nog veel meer webshops op www.duurzamestudent.nl/links onder “fashion”.

 (afbeelding bovenaan artikel: singlet van Brennels – €24,50)

Back To Top