skip to Main Content

Coach voor onder de douche

Bespaar water, tijd en geld met de DoucheCoach

Je kent het wel, je stapt je bed uit, gaat onder de douche staan en voordat je het weet ben je alweer een kwartier verder als je de douche weer uit stapt. Heerlijk in het weekend, maar niet als je op tijd op school of je werk moet zijn. De oplossing is eenvoudig: schaf vandaag nog een DoucheCoach aan!

Een DoucheCoach? Nee, het is niet een mannetje met een horloge die naast je douche de tijd staat af te tellen. Het is een doodsimpele zandloper die precies vijf minuten loopt. Daar bespaar je dus en heleboel tijd én water mee.

Op www.twinstone.nl kun je een leuke Coach bestellen. Op deze site wordt ook uitgelegd hoeveel je nu precies bespaard. Zo douchet de gemiddelde Nederlander zo’n 8,5 minuut. Wanneer je dit beperkt tot vijf minuten bespaar je daarmee al gauw 35 liter warm water per douchebeurt. Wat per week al snel op 240 liter warm water neerkomt!

Met de DoucheCoach kunt je zo veertig euro per jaar besparen op je water- en gasrekening. En zou iedere Nederlander de DoucheCoach gebruiken dan besparen we jaarlijks 15 keer het IJsselmeer aan warm water!

Back To Top