skip to Main Content

Puur! uit eten

Biologische, fair trade en duurzame culinaire gids

Onze redactie werd getipt dat er een culinaire gids toegespitst op “puur” eten bestaat.

Op de vrolijke, helder gestructureerde website www.puuruiteten.nl vind je niet alleen restaurants in deze categorie, maar ook kookworkshops, winkels, cateraars en nog veel meer. In de zijbalk staan de 11(!) rubrieken met het logo van de site in verschillende kleurtjes en er verschijnt ook meteen een kaart waarop je kunt zien wat er bij jou in de buurt zit. Het enige minpuntje is dat het er nog niet zoveel zijn. Zo verschijnen er een stuk of 100 restaurants, maar slechts 3 winkels.

Er wordt ook steeds aangegeven wat er biologisch en/of fair trade aan de maaltijden is. Dit vertaalt zich in de sterren die de makers van de website aan het restaurant toekennen en ditzelfde doen ze in beoordeling van de prijs, wat toch altijd belangrijk blijft voor studenten.

Al met al een website die hopelijk nog hard zal groeien, maar voor restaurants nu al een prima gids is!

Back To Top