skip to Main Content

Onderwaterfotograaf met duurzame ambities

Interview met Vincent Kneefel

Vincent Kneefel heeft als onderwaterfotograaf een passie voor het leven in de oceanen. Hij deed mee met de Rotterdamse competitie Create Your World met een idee voor een educatief programma over de oceaan en werd een van de winnaars. Dat heeft hij leuk bekeken: zelf gaat hij mee op expeditie naar de Azoren om beeldmateriaal te verzamelen voor dit lespakket.

Om zijn passie te delen organiseert Vincent op 8 juni, World Ocean Day, een grote conferentie in Blijdorp (worldoceanday.nl). Sprekers zijn oa David Doubilet (fotograaf National Geographic), Michael Braungart (C2C-goeroe) en de oude oceaanheld Paul Watson. Daarnaast zit hij ook niet stil: hij werkt voor Jan Rotmans, organiseert debatten, haalde recent zijn vliegbrevet en doet ook nog iets aan zijn studie.

Meer over Vincent vind je hieronder in het interview met EM, het magazine van de Erasmus Universiteit.

De foto boven dit artikel is gemaakt door Vincent Kneefel

Back To Top