skip to Main Content

Join magazine over Indonesië

Met oa. een kijkje in het leven van een Nederlandse superster in Indonesië, een exclusief interview met Deddy Corbuzier en een achtergrondartikel over kinderprostitutie in Jakarta

Join juni is uit! Deze Join staat boordevol verhalen over bijzondere plekken en ontmoetingen, reportages, interviews en achtergronden over Indonesië. Met een exclusief interview met Deddy Corbuzier, de Uri Geller van Indonesië: “Die lepels van hem, echt té simpel. Uri Geller is bang voor mij”. Join neemt een kijkje in het leven van Rebecca Reijman, Nederlandse superster in Indonesië. Als doodgewone studenten ging ze op vakantie naar Bali zong wat liedjes in een karaokebar en even later had ze een platencontract plus twee nummer 1-hits: “Ik had geen idee waar ik aan begon.” Verder een opmerkelijk interview met de 16-jarige Diva en haar pooier David over kinderprostitutie in Jakarta, een reportage over de hype van kreteksigaretten en het Indonesische rookbeleid en een fotoreportage over graffiti en political street art.

Het zesde nummer van Join is geschreven door studenten journalistiek van de Hogeschool Utrecht. Na een grondig voorbereidingstraject reisden zij met het Beyond (y)our World programma naar Indonesië. Ervaringen van de studenten zijn gebundeld in Join. Voor extra artikelen, weblogs, video’s, distributieplekken en een gratis abonnement kijk je op www.beyondyourworld.nl. Vanaf 2 juni ligt Join op hogescholen en universiteiten. 

Join – jonge journalisten over internationale samenwerking –  is het gratis studententijdschrift over verre reizen, cultuur en de wereld. Join komt voort uit het uitwisselingsprogramma Beyond (y)our World van lokaalmondiaal in samenwerking met de hogescholen voor de journalistiek in Tilburg, Utrecht, Zwolle en Rotterdam. Join verschijnt 4 keer per jaar en wordt gratis verspreid op onder andere HBO’s. Join wordt financieel mogelijk gemaakt door NCDO en ICCO.

Back To Top