skip to Main Content

Ekoplaza

Mega ecosupermarkt

In centrum Den Haag zit één van de grootste ecosupermarkten van Nederland. Deze bewijst dat biologisch helemaal niet duur hoeft te zijn. In tegenstelling tot de gemiddelde natuurwinkel, heeft men hier goede wekelijkse aanbiedingen, waardoor zelfs een student zo nu en dan er een stukje vlees kan kopen.

Groenten
Omdat je hier de groenten bij wijze van spreke per blaadje sla kunt kopen, kun je als student een stuk gevarieerder eten. Verse paddestoelen, spinazie en tomaten voor minder geld dan een standaard “roerbakzak”, daar worden we blij van. Ook hebben ze spannende groenten en fruit zoals zeekraal, postelein en mispel. Weet je niet wat je daarmee aan zou moeten? Op hun website www.ekoplaza.nl staan leuke recepten.

Groenten in Ekoplaza

 

Leuk detail: er wordt hier niet gevraagd of je een tasje wil. Ze zijn er echter wel. Bij de kassa staat een bak die door de klanten zelf met tasjes wordt aangevuld.

 

 

Ingang Ekoplaza

Gegevens

Ekoplaza is ook te vinden in Alkmaar, Bussum en Veenendaal.

Ekoplaza Den Haag
Grote marktstraat 115
2511 BJ Den Haag

Back To Top