skip to Main Content

Kadotip! Geefeenboompje.nl

Oude traditie in een trendy jasje

Op www.geefeenboompje.nl kun je een boompje laten bezorgen als symbolisch, origineel en duurzaam kado. Je hebt de keuze uit verschillende bomen voor verschillende gebeurtenissen met elk een symbolische betekenis. Zo symboliseert het planten van een geboorteboom de wens dat het kind zich ontwikkelt en opgroeit in een gezonde, groene wereld met een vruchtbaar leven. De huwelijksboom betekent een soort verzegeling van de trouwgelofte , en de geluksboom een nieuw begin bij een nieuwe woning of de start van een nieuw bedrijf. De boom groeit als het ware mee met het huwelijk, de pasgeboren baby, of het net gestarte bedrijf.

Niet zomaar een boompje dus, maar een boom met een mooie gedachte! Mooi is ook dat wie een boompje koopt automatisch een bijdrage levert aan het goede doel. Per boompje gaat namelijk € 0,50 naar “Nature for Kids”. Dit is een stichting die kinderen in ontwikkelingslanden bewust wil maken van het belang van hun eigen natuurlijke omgeving en respect wil bijbrengen voor natuur, milieu en bedreigde diersoorten.


Met één druk op de knop is het boompje besteld en wordt het in hippe en milieuvriendelijke verpakking thuisbezorgd.

Makkelijk, hip en duurzaam!

Back To Top