skip to Main Content

Join Magazine – Tanzania & Ethiopië special

Met artikelen over de Miss verkiezingen, gamers, drugs en mode

Het september nummer van Join is geschreven door studenten journalistiek van de Fontys Hogeschool Tilburg. Met het Beyond (y)our World programma reisden zij naar Ethiopië en Tanzania. Daar trokken zij twee weken op met jongeren van Music Mayday Tanzania en Ethiopië. 

In deze Join:

– een reportage over de Miss verkiezingen in Tanzania: ‘Lief lachen, nooit meer werken’.
– Een onderzoekje naar de Ethiopische drugs tchat: ‘Ik wil haar alle hoeken van de kamer laten zien’.
– Een interview met Gigi, dé mode ontwerpster van Ethiopië: ‘De upperclass spaart maanden om design van mij te kunnen kopen’.

En verder een reportage over een gigantische ontploffing in een woonwijk van Dar es Salaam, het succesverhaal van biogas in Ethiopië, een kijkje bij de voorrondes van de Ethiopische So you think you can dance en een gesprek met gamers in Tanzania. 

Het nieuwe nummer van Join (Tanzania – Ethiopië special) is vanaf begin september te vinden op hogescholen en universiteiten. Achtergrondinformatie en blogs van de studenten vind je op www.lokaalmondiaal.net.

 

Back To Top