skip to Main Content

Activity International

Tussenjaar, sabbatical of vakantie

Soorten projecten
Vrijwilligerswerk in Azië, Afrika, Zuid-Amerika, wildlifeprojecten, werkvakanties, taalcursussen, au pair.

Hoe & Wat
Een tussenjaar, sabbatical of gewoon eens een ander soort vakantie: Activity International biedt de mogelijkheid om de wereld op een andere manier te ontdekken. Of je nu wilt werken, een taalcursus wilt volgen, vrijwilligerswerk wilt doen of een avontuurlijke lange reis wilt maken. Je kunt gaan werken en reizen in Australië, als vrijwilliger lesgeven in Thailand, helpen in een weeshuis in Peru of wilde dieren verzorgen in Zuid-Afrika. Leer een land, taal en cultuur beter kennen dan een gewone toerist!

Doelgroep

Hoofdzakelijk 18-40 jaar, maar aan veel van de (vrijwilligerswerk)projecten die via ons geboekt kunnen worden zit geen maximale leeftijd vast. Sommige projecten zijn geschikt vanaf 17 jaar.

Openstaande vacatures

Vrijwilligers kunnen het hele jaar door wereldwijd aan de slag. Kijk voor meer informatie op www.activityinternational.nl of mail naar info@activityinternational.nl

Overig

Kom naar onze infodagen vrijwilligerswerk op 19 september of 21 november. Kijk voor locatie, tijd en programma op onze site: www.activityinternational.nl.

Contactgegevens
Postbus 694
7500 AR  Enschede
T:    053-4831040
E:    info@activityinternational.nl
W:    www.activityinternational.nl

Back To Top