skip to Main Content

AFS

Interculturele uitwisselingen voor jongeren

Soorten projecten
Sociale, natuur- en cultuurprojecten in landen in ontwikkeling in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Hoe & Wat
AFS Nederland is de oudste uitwisselingsorganisatie van Nederland. Sinds 1947 verzorgen wij interculturele uitwisselingen voor jongeren vanaf 15 jaar. Voor jongeren van 18 jaar en ouder bieden wij vrijwilligersprojecten aan in landen in ontwikkeling. Je werkt een aantal maanden op een sociaal, natuur- of cultuurproject en leert ze de mensen en gewoonten van het land beter kennen. Je hebt keuze uit vele soorten projecten in meer dan 30 landen wereldwijd.

Doelgroep
Jongeren 18+

Contactgegevens

Postbus 59
3645 ZK Vinkeveen
T:    0297-214076
E:    richard.santalla@afs.org
W:    www.afs.nl

Back To Top