skip to Main Content

Duurzaamheid, Innovatie en Ondernemerschap

Keuzevak Nijmegen, februari-juni 2010

Instelling: Nijmegen School of Management

Voor wie: Max. 20 studenten met ondernemersambitie

ECTS: 6

Beschrijving:
In het kader van het Project Gelderland Onderneemt (GO!) organiseert de Nijmegen School of Management van de Radboud Universiteit (RU) Nijmegen in de periode februari – mei 2010 voor de tweede keer een 6 ECTS keuzevak rond duurzaamheid en innovatie. Doel van dit vak is om aankomende jonge ondernemers te helpen de idee van een eigen bedrijf op het snijvlak van duurzaamheid en innovatie systematisch te verkennen. Doel is om dit idee uit te werken en zo te ontdekken waar nieuwe business opportunities liggen.

Het keuzevak behelst 13 bijeenkomsten van vier uur telkens op maandag-middag (13.00-17.00 u.)

Dit keuzevak is voor studenten die al een idee hebben om een eigen bedrijfje te beginnen. Door deze cursus krijgen zij een ‘boost’ om daar ook echt mee aan de slag te gaan. De cursus is meer een ‘workshop’ dan een serie lezingen. Niet alleen les, maar handen uit de mouwen en aan de slag. Niet alleen verhalen, maar ‘live’ ondernemers voor de klas, opdrachten en werkbezoeken. Hands-on en tegelijkertijd onderbouwd met theoretische inzichten en concepten. De cursus wordt afgesloten met een individuele eindpresentatie op het Young Talent Event 2010.

Welkom zijn studenten WO en HBO uit de regio Gelderland en uit Nederland. De cursus is GRATIS toegankelijk voor studenten van de RU en de Hogescholen HAN en ARTEZ. Belangstellenden van buiten deze instellingen kunnen deelnemen op basis van een bescheiden fee. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. De cursus zal plaatsvinden op de Campus van de RU-NSM.

Altijd al je eigen ideeën willen omzetten in een eigen bedrijf? Kijken wat je waard bent als het gaat om een duurzame business-case. Niet alleen met je hoofd in de wolken lopen maar je droom verzilveren. Dan is dit je unieke kans. Om deel te nemen moet je een eigen bedrijfsidee hebben


Contact:

Inschrijvingen starten oktober 2009. Wil je meer weten over het programma dan kan je contact opnemen met de coördinator: Inlichtingen: j.jonker@fm.ru.nl
Meld je aan via de Dienst Studentenzaken van de RU: info.ondernemen@dsz.ru.nl

Back To Top