skip to Main Content

Schoon ondergoed

Van bamboe boxer tot brandnetel bh

Je kledingkast is nu gevuld met eerlijke spijkerbroeken en biologische shirtjes. Maar waar haal je dan echt goed ondergoed vandaan? Hieronder een verzameling van de hipste lingerie setjes en fijnste sokken.

Pant to Poverty

Pants to Poverty heeft onderbroeken gemaakt van fair trade katoen voor dames en heren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillen kleuren en stijlen. Onder andere te koop bij Lotika en Smile Super Store.

g=9.8

Het merk g=9.8 heeft heerlijke producten voor de vrouw. Van zachte sokken en kousen tot bijpassende onderbroeken en bh’s.
Te koop bij onder andere WatMooi en Brennels.

Peau Ethique

Het Franse merk Peau Ethique heeft leuke lingerie setjes in orginele uitvoeringen. Een ruime keuze uit verschillende kleuren en patronen.
Onder andere te koop bij Fair21, Ecotex en FabOrganics.

Living Crafts

Living Ceafts is een Duits merk. Hier in Nederland kun je hun comfortabele boxers krijgen; voor zowel hem als haar.
Verkrijgbaar bij onder andere Fair21 en FabOrganics.

Hema huismerk

De Hema heeft organic bh’s en bijpassende broekjes voor vrouwen. Voor mannen hebben ze organic t-shirts.

Engel

Engel is een Duits kleding merk. Het heeft fijne boxers voor mannen en basic ondergoed setjes voor vrouwen.
Verkrijgbaar bij Fair21.

Natur-El

Natur-El heeft spullen voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor vrouwen hebben ze spannende satijnen setjes, voor mannen fijne boxers en voor beiden erg comfortabele sokken.
Te koop op de site van Natur-El.

Injinji

Voor de liefhebbers: zelfs de teensok is in eco variant te berkrijgen! Het merk Injinji komt met verschillende exemplaren, verschillend in kleur, verkrijgbaar met of zonder grip of zelfs met open teen!
Onder andere verkrijgbaar bij MyYoga en Injinjistore.

LeelaCotton

Het Duitse merk LeelaCotton heeft ondergoed voor zowel hem als haar. Voor mannen hebben zij comfortabele boxers en hemden in de collectie. Voor vrouwen hebben zij verschillende, opvallende setjes, soms zelf met bijpassende neglige. Stuk voor stuk van 100% biologisch katoen.
Onder andere verkrijgbaar bij Tansy, Fair21, WatMooi.

Eco Boudoir

Wil je echt uitpakken? Eco-Boudoir heeft setjes, one pieces, babydolls en meer. Stuk voor stuk met een luxe uitstraling, gemaakt van onder andere zijde of bamboe.
Te koop bij Ecochic.

(afbeelding bovenaan artikel: zijden one piece Eco-Boudoir – €165,50)

Back To Top