skip to Main Content

Exclusieve korting bij WatMooi

De hele maand maart 9% korting

WatMooi.nl verkoopt duurzame kleding, ondergoed en accessoires. De collectie is een verzameling van hippe outfits gemaakt door jonge vooruitstrevende ontwerpers. Het zijn fijne, draagbare en vooral modieuze kledingstukken. Door middel van een aantal icoontjes kun je direct zien wat er duurzaam is aan een bepaald product. Zo is er bijvoorbeeld een icoontje voor ontlasting van het milieu en een ander voor de steun aan mensen in ontwikkelingslanden.

Nieuwe collectie
De nieuwe collectie is binnen. Deze bestaat uit mooie kleuren zoals poeder-roze, mintgroen, marine-blauw en chocoladebruin. Hiermee maak je de mooiste romantische en vrouwelijke looks. En met de hoeveelheid aan keus kun je eindeloos combineren: met een jeans, een rok of een sexy legging.

Korting!
Wat moet je doen om korting te krijgen?
Ga naar watMooi.nl en voer bij afrekening de volgende kortingscode in: student10. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Back To Top