skip to Main Content

Share Your World

video-verslag van de informatiemarkt

10 maart 2010 organiseerde Morgen weer haar jaarlijkse informatiemarkt Share Your World. Op deze markt waren 26 organisaties aanwezig, die stages of vrijwilligerswerk in een ontwikkelingslanden aanbieden. Ruim 130 studenten bezochten de markt en hebben inspiratie opgedaan voor een duurzame stage of vrijwilligerswerk. Al met al was het een zeer geslaagde dag!

Bij de informatiemarkt hoort een boekje, met daarin een overzicht van 30 verschillende organisaties. De pdf van dit boekje is terug te lezen op: www.shareyourworld.nl. Ook op duurzamestudent.nl/stage kun je een groot deel van de organisaties die op Share Your World waren terugvinden, evenals een hoop andere organisaties.

Jongeren van Ucee Utrecht hebben een kort filmpje gemaakt over de dag:

Back To Top