skip to Main Content

Boekrecensie: Good & Green Guide

De meeste, hipste en groenste spots in Amsterdam

Met de Good & Green Guide Amsterdam kunnen duurzame studenten hun hart ophalen. Deze nieuwe Engelstalige reisgids wijst je de weg naar de meest hippe en  groene spots in onze hoofdstad. Natuurwinkels, vegetarische eettentjes, fairtrade koffiebars, ecologische kledingwinkels, biologische markten, tweedehands winkels; maar ook yogastudio’s, duurzame architectenbureau’s en hulporganisaties worden uitgelicht.

Lastig om een keuze te maken? De auteur heeft al speciale routes uitgestippeld die langs de beste/interessantste/mooiste Good & Green plekken komen, variërend van een wandeling van een uur tot een stedentrip van enkele dagen. Mocht je nog tijd te kort komen, dan ontbreken ook enkele goede websites niet om thuis verder te eco-shoppen. 
Verder staat de gids boordevol praktische informatie, handige plattegronden en indexen. Leuk om bij de hand te hebben voor een “goed en groen” dagje Amsterdam.

Binnenkort zal de serie worden uitgebreid met steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
Voor meer informatie: www.goodandgreenguides.com

Auteur: H. Verhagen
Prijs: € 19,90
Taal: Engels
ISBN nummer: 9789490409012

Back To Top