skip to Main Content

De Pure Markt

Op zondag banjeren langs 75 kraampjes

´s Zondags erachter komen dat je iets niet in huis hebt kan erg vervelend zijn. Maar de Amsterdamse student heeft geluk. Elke laatste zondag van de maand kun je terecht op de Pure Markt in het Park Frankendael.

Je kunt hier vrijwel alle soorten producten vinden waarvoor je je normaalgesproken op de Kalverstraat door een menigte moeders en toeristen heen moet slaan. Zo hebben ze sieraden en dingen om je kamer mee op te vrolijken, maar je kunt er ook terecht voor een ijsje of biertje waarvan je vervolgens op een picknickbankje kunt genieten.

De Pure Markt staat voor biologisch, regionaal en huisgemaakt. Met gemiddeld 75 kraampjes en mooi weer is het een lekkere plek om je zondag door te brengen, ook als niet-Amsterdammer.

 

De Pure Markt
Van 11.00-18.00 uur
Park Frankendael – Watergraafsmeer
Amsterdam
www.puremarkt.nl

Back To Top