skip to Main Content

10% korting bij be so pure

Buitenlandse bestseller op het gebied van make-up en verzorging tijdelijk met dikke korting te verkrijgen!

Be so pure is een webwinkel op het gebied van haar & huidverzorging en make-up. Zowel als man en als vrouw kun je hier terecht voor buitenlandse bestseller. De collectie is samengesteld uit natuurlijke (biologische), fair trade ingrediënten zonder chemische toevoegingen en dierproefvrij. Be so pure laat zien dat duurzaamheid wel degelijk gepaard kan gaan met stijl. Door je producten hier te bestellen zorg je goed voor jezelf maar draag je ook meteen een steentje bij aan een betere wereld.

Nieuwsgierig geworden naar deze fijne producten? Lezers van duurzamestudent krijgen de gehele maand mei een unieke korting van 10% op alle producten!

Wat moet je doen?
Ga naar de website en voer de unieke code in: student10. De korting zal dan automatisch verrekend worden. Deze korting zal gelden t/m 31 mei.

Back To Top