skip to Main Content

BBA: International Project and Change Management

Managing for a sustainable world, a study programme for students who want to make a difference in the future

Instelling:  Windesheim Honours College

Periode:  4 jaar

Voor wie: HAVO, VWO (Engels en WiskundeA of B), MBO niveau 4

Beschrijving:
Onze studenten combineren hun BBA (Projectmanagement) met een specialisatie: Communication & Media, Technology & Innovation, Trade & Logistics of Public Health. Het curriculum is gericht op global issues, zoals Fair Trade, duurzaamheid en vergrijzing.

Het Windesheim Honours College (geheel Engelstalig) is residentieel: je studeert en woont met studenten van over de hele wereld. In projectgroepen bedenk je duurzame oplossingen voor de wereldproblematiek. Daarnaast is er een uitgebreid  buitenschools programma, met een jaarlijkse business trip, bezoeken aan internationale organisaties etc. Je loopt twee keer een half jaar stage, in het buitenland of bij een internationale organisatie.

Het College is HBO+, dus intensief en uitdagend. Ben jij gemotiveerd, geïnteresseerd in andere culturen,  maatschappelijk betrokken, en ambieer je een internationale carrière? Dan is het Windesheim Honours College dé internationale, Engelstalige studie voor jou!

Ervaring van een student:
“Mijn doel is om straks te gaan werken voor een NGO in een ontwikkelingsland en de wereld een stukje beter te maken. Ik heb voor het College én de specialisatie Communication & Media gekozen  omdat ik hier leer over culturele verschillen, hoe ik creatieve campagnes kan opzetten en zo echte en duurzame veranderingen kan realiseren, maar vooral omdat ik hier de vaardigheden krijg om een succesvolle project manager te worden.”
Angela Gonzalez Pedrero, eerstejaarsstudent Windesheim Honours College

Website:
www.windesheimhonourscollege.nl

Contactgegevens:
Windesheim Honours College
Ans Netjes, Managing director
honourscollege@windesheim.nl
038-468 84 00

Back To Top