skip to Main Content

Korting op (H)eerlijke producten

De hele maand juni 10% korting bij EerlijkeWereld.nl: tassen, sieraden, hangmatten en meer!
EerlijkeWereld.nl verkoopt onder andere hangmatten, accessoires en tassen voor zowel mannen als vrouwen. De producten zijn mooi, praktisch, goed geprijsd en worden allen gemaakt met respect voor mens en milieu. Onder elk product kun je uitgebreide achtergrondinformatie vinden, zo ben je goed geïnformeerd over wat je koopt. Naast de producten en informatieverstrekking is ook de klantenservice erg goed: voor 16.00 besteld morgen al in huis! En ruilen is ook geen probleem.

Korting
Benieuwd geworden? Ga naar http://www.eerlijkewereld.nl en bestel. Voer bij het afrekenen de kortingscode ‘duurzamestudent’ in en je zult 10% korting ontvangen.

Deze actie loopt t/m 30 juni 2010.

Back To Top