skip to Main Content

Join Magazine – WK Special

Negentien studenten journalistiek zijn voor vier weken afgereisd naar Afrika, Ghana en Zuid-Afrika. In het Join magazine schrijven zij o.a. over het geheime wapen van Afrika, Juju-magic. En het verhaal over de vuzuvela! Wordt het een hit of een ergernis tijdens het WK? Je vindt het magazine op jouw hogeschool/universiteit.

De nieuwe Join zomer 2010 met WK special is uit. De Join is vanaf 2 juni gratis te verkrijgen op hogescholen en universiteiten. En je kunt hem hieronder lezen.

Voor de Join WK special zijn negentien studenten journalistiek van hogeschool Windesheim Zwolle in april voor vier weken naar Afrika, Ghana en Zuid-Afrika, afgereisd in het kader van het journalistieke uitwisselingsproject Beyond (y)our World.

Deze keer in Join het verhaal over de droom van het Ghanese vrouwen voetbalteam, ‘The Black Queens’. Lees ook over het geheime wapen van Afrika, Juju-magic. En het verhaal over de vuzuvela! Wordt het een hit of een ergernis tijdens het WK?

Verder buiten de WK special: Heb je altijd al willen weten hoe je drugbaron wordt? Deze Join geeft het uitgebreide stappenplan. Snapshot: Illegaal rappen in het ultraconservatieve Iran door Newsha Tavakolian, Column: Dennis Storm vertelt over zijn bijna verdrinking in Mexico en Meike Schulte vertelt dat Playboy en ontwikkelingshulp prima samen gaat.

Back To Top