skip to Main Content

Exclusieve korting bij MoreThanHip

Actie verlengd: nu ook de hele maand oktober nog 15% korting!

MoreThanHip verkoopt lifestyleproducten met een stijlvol design én een duurzaam karakter. 

De collectie is een verzameling van opvallende mode- en woonaccessoires, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn. Met symbooltjes wordt aangegeven of de producten Fair Trade, recycling, natuurlijke materialen, handwerk of een combinatie daarvan zijn. MoreThanHip laat hiermee zien dat een duurzame stijl niet alleen hip, maar ook méér dan dat is.

Zo hebben ze handgemaakte 
portemonneetjes uit Java, armbanden van gerecyclede treklipjes van blikjes. en stoere, stevige tassen gemaakt van hergebruikte binnenbanden van vrachtauto’s. De textuur van het rubber is bij elke tas verschillend omdat de binnenbanden van de vrachtwagens waarvan ze afkomstig zijn verschillende patronen hebben. Meerwaarde krijgen deze tassen van Cyclus doordat zij in Colombia worden geproduceerd door mensen met een sociale achterstandspositie, zoals alleenstaande moeders, vluchtelingen en indianen van de Camentsa stam. Zij kunnen rekenen op goede arbeidsomstandigheden en beloning boven het minimum loon. 

Nieuwsgierig geworden naar deze hippe producten? Lezers van duurzamestudent krijgen de gehele maand een unieke korting van 15% op alle producten uit de webshop! 

Wat moet je doen?

Ga naar de webshop van Morethanhip.nl en voer bij je bestelling de unieke code MTH09DZS in. De korting zal dan automatisch verrekend worden. Deze korting geldt t/m 31 oktober.

Back To Top