skip to Main Content

Join magazine – Brazilië special

Lees hier de nieuwe Brazilië special van het Join magazine! Artikelen over sambaclubs, voetbalstadions en favela’s in het bruisende Rio. Verder ook nog een interview met Arie Boomsma en tips om negen keer (bijna) gratis de wereld rond te gaan.

Er is weer een nieuwe editie van Join magazine! Je kunt de Brazilië special hieronder lezen, of gratis oppikken op hogescholen & universiteiten door heel Nederland.

Join herfst editie
Er hangt iets in de lucht, Rio de Janeiro mag de komende jaren zowel het WK-voetbal als de Olympische Spelen organiseren, de economie groeit als kool, de stad krijgt een facelift en de bewoners hebben er zin in. Join danste tot in de kleine uurtjes in sambaclubs, schoof aan in legendarische voetbalstadions, trok door levensgevaarlijke favela’s, dronk ontelbaar veel caipirinha’s en ontdekte de nieuwe wereld.

Verder in Join:Interview met Arie Boomsma over koetjes en kalfjes, Amerika en honger. Negen keer (bijna) gratis de wereld rond. Op vakantie in het schitterende Uruzgan. Advies: Israël, ‘Ga er eens wonen!’ Als klapper op de vuurpijl krijgen de alle Join lezers een extraatje! Altijd willen weten hoe je een baan ritselt in de ontwikkelingssector?  Het antwoord kan je lezen in de Vice Versa startersbijlage: In vijf stappen naar een baan in de ontwikkelingssamenwerking.

Start Beyond (y)our World – Filipijnen
Vanaf 1 september gaat er een nieuwe Beyond (y)our World editie van start, het journalistieke uitwisselingprogramma over globalisering, ontwikkeling, klimaat & internationale samenwerking! Meer weten over het journalistieke uitwisselingprogramma in de Filipijnen en Nederland? Volg  de dagelijkse blogs van Sven, Reinilde, Ans, Jolijn, Heleen en Gerwald op www.beyondyourworld.nl.

Back To Top