skip to Main Content

Vacature: werk mee met de PR-commissie

Help mee duurzamestudent.nl en andere projecten van Morgen te promoten!

Vind jij duurzaamheid boeiend?
Zorg dat je mede-studenten dat ook ervaren!
Word lid van de

PR-commissie

voor Morgen en Duurzamestudent.nl

Morgen

Studenten zijn de toekomst – hoe vaak hoor je dat wel niet? Beter dat dat een goede toekomst wordt. Nu iedereen wordt doodgegooid met de term “duurzaam” (of groen of maatschappelijk verantwoord etc.) is het een goed moment om duidelijk te maken wat studenten zélf kunnen met duurzaamheid. In, naast en na hun studie. En dat dat niet alleen belangrijk, maar vooral ook boeiend is.

Morgen is de landelijke studentenorganisatie voor duurzame ontwikkeling. Met projecten als MVO Masterclass, de Groenkoper en duurzamestudent.nl inspireert Morgen studenten te kiezen voor duurzaamheid in hun studie en studentenleven.

 

Wat wordt van je verwacht?

Dat je – samen met de rest van de PR-commissie – ervoor zorgt dat de projecten van Morgen een zo groot mogelijke impact en bekendheid hebben onder studenten.

Dus dat je met goede ideeën komt voor promotie-acties voor verschillende projecten en nét die draai aan een persbericht kunt geven waardoor deze sneller wordt opgepikt. Dat je weet wat studenten aanspreekt en hierop in kan spelen. En dat met jouw inzet zoveel mogelijk studenten duurzamestudent.nl weten te vinden, o.a. met prijsvragen en leuke samenwerkingen.

Natuurlijk kost dit tijd. Reken maar op gemiddeld 2 tot 4 uur per week. Ervaring met PR of communicatie is een pré, maar niet noodzakelijk.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Je werkt met een gezellige en gemotiveerde groep studenten en brengt je idealisme in de praktijk. Deze functie staat natuurlijk leuk op je CV, bovendien leer je veel interessante organisaties uit het netwerk van Morgen kennen. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en zal vast ook meer te weten komen over duurzame onderwerpen. 

 

Geinteresseerd?

Lijkt dit je wat? Stuur een mailtje met korte motivatie en je telefoonnummer naar bestuurslid PR Norna Ross (pr@studentenvoormorgen.nl), dan neemt zij snel contact met je op! Je kan ook bellen naar 030-2231505 voor meer informatie.

 

Je kan ook op andere manieren meewerken aan duurzamestudent.nl, bijvoorbeeld door artikelen te schrijven of tips te geven. Zie daarvoor duurzamestudent.nl/werkmee

Back To Top