skip to Main Content

Vacature: Commissieleden gezocht voor Fonds- en sponsorwerving werkgroep

Lijkt jou het wat om creatieve duurzame projecten op de rails te brengen door middel van fondswerving? Vind je het interessant om meer te weten en ervaring op te doen met het aanvragen van subsidies en het benaderen van sponsors? Heb je een duurzaam project in gedachte waarvoor je financiering en mankracht zoekt?

Morgen, het landelijk studentennetwerk voor een duurzame toekomst, geeft je de kans om meer over fonds- en sponsorwerving te leren. Je zal seminars bijwonen en project aanvragen leren schrijven. Heb je interesse? Neem dan gauw contact met ons op! Stuur een email met je motivatie naar roni@studentenvoormorgen.nl

Voor meer informatie over Morgen ga je naar www.studentenvoormorgen.nl .

Back To Top